Om oss - Ledarskap & personlig utveckling

Föreläsningarna ges av mig; Thomas Elfgren. Jag som håller i dessa föreläsningar är jurist med många års erfarenhet av operativt ledarskap av den juridiska hanteringen på den myndighet jag arbetar. Vidare är jag utbildad reservofficer och har utbildat såväl värnpliktiga soldater som blivande officerare.

Idag arbetar jag mycket med utbildningsfrågor där min strävan är att höja de anställdas kompetens och personliga utveckling. Jag utbildar såväl handläggare som jurister till att fungera på ett så bra sätt som möjligt inom verksamheten. Utöver detta är jag verksamhetsansvarig för mitt personliga assistansföretag med åtta till tio anställda.

Sedan 15 år har jag diaginosen Multipel Skleros (MS) vilket har medfört att jag är rullstolsburen (elrullstol) och att jag har personliga assistenter. Detta hindrar inte att jag har en anställning på heltid som jurist och att jag driver mitt assistansföretag. Detta ställer av förklarliga skäl stora krav på mig som person och ledare och gör att jag hela tiden får anpassa mitt ledarskap utifrån de omständligheter som min sjukdom orsakar men med en stark drivkraft och livsvilja tillsammans med en stor portion livsglädje går det att leva ett liv fullt av skaparanda och framtidstro.

Om du är intresserad av att höra hur min nuvarande livssituation har utvecklats från att var fullt fysisk frisk till ett liv där kroppen inte längre fungerar men där livsglädjen och livsviljan är starkare än någonsin tveka då inte att kontakta mig för att boka in en föreläsning eller ett seminarium.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå